Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 5 martie orele 01:47, polițiștii din cadrul Poliției Rădăuți, în timp ce efectuau activități de supraveghere al traficului rutier pe strada Ștefan cel Mare au oprit în trafic un autoturism având direcția de deplasare spre Marginea.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat din comuna Marginea acesta fiind singur în autoturism.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând o alcoolemiei de 0,71 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Rădăuți, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. și ped. de art. 336 alin. (1) din Codul Penal, ce va fi soluționat procedural de lucrătorii din cadrul Poliției Mun. Rădăuți – Compartimentul Rutier.

La data de 4 martie ora 0905, patrula din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier, în timp ce se afla în serviciul de îndrumare, supraveghere și control al traficului rutier, cu autospeciala de poliție pe DN 17, a oprit pentru control un autoturism întrucât conducătorul auto nu folosea luminile de întâlnire şi nu purta centura de siguranţă.

La volanul vehiculului a fost identificat un bărbat de 62 ani, domiciliat în municipiul Suceava.

S-a procedat la testarea sa cu aparatul etilometru rezultând o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatul testării aerului expirat, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-a prelevat probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”  prev. şi ped. de art. 336 alin. (1) din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava.

La data de 4 martie ora 16:20, polițiștii Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei au oprit pentru control un autovehicul care circula pe DN18 pe raza comunei Ciocănești, direcţia Cârlibaba – Iacobeni. La volanul autoturismului a fost identificatun bărbat de 36 de ani din comuna Iacobeni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, s-a procedat la conducerea șoferului la Spitalul Municipal Vatra Dornei, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau alte substanţe, faptă prev. de art. 336 alin.1 din Codul penal.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava