Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezonul competițional 2020-2021 al Diviziei A1 de volei masculin s-a încheiat cu victoria campioanei Arcada Galați. Tricoul de campion a fost îmbrăcat și de suceveanul Alexandru Rață.

Sportivul descoperit la LPS Suceava de profesorul Tudor Orășanu a jucat la CSM Suceava, pentru ca apoi un sezon să evolueze la Unirea Dej. Chiar în primul an de când a ajuns la Arcada Galați, Alexandru Rață a devenit campion național.

Jucătorul de braț stâng care evoluează pe postul de universal (conform noilor denumiri) nu a fost folosit în chiar toate partidele, dar în meciurile în care a jucat a făcut față cu brio nivelului primului eșalon valoric. Un exemplu elocvent a fost ultimul joc de campionat în care Arcada Galați a trecut cu 3-1 de Steaua București, meci în care Alexandru Rață a făcut 24 de puncte!

Mai trebuie de menționat faptul că Alexandru Rață a fost pe locul X în topul jucătorilor cu cea mai bună eficiență în atac. Aceste realizări ale sportivului sucevean au făcut ca el să fie selecționat în lotul național de seniori al României.

”Realizarea tânărului jucător crescut aici la Suceava nu face decât să ne bucure. Este o dovadă a faptului că pe meleaguri bucovinene există talente și se muncește. Sper ca Alex să progreseze, iar cariera sa să ia avânt. Sântem mândri că avem din nou, după nici nu mai știu câți ani, un nou jucător la lotul național de seniori al României” a declarat profesorul Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava