Muzeul Bucovinei

Brigada românească alcătuită din Ovidiu Haţegan, suceveanul Sebastian Gheorghe şi Octavian Şovre a condus partida dintre Brazilia şi Irak, meci disputat în cadrul turneului de fotbal al Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Cei trei s-au achitat bine de sarcini pe parcursul întâlnirii care s-a încheiat cu un surprinzător 0-0, în condiţiile în care pentru formaţia gazdă au evoluat o serie de jucători cunoscuţi precum Neymar, care este şi căpitanul echipei, Rafinha (ambii de la Barcelona), Marquinhos (PSG) şi Felipe Anderson (Lazio) sau mezinii Gabriel Jesus (a semnat în această vară cu Manchester City, dar va rămâne până în iarnă la Palmeiras), Gabigol şi Thiago Maia, ultimii doi doriţi în această vară de principalele cluburi din Europa.
Anul 2016 a fost unul de excepţie pentru Sebastian Gheorghe, care a fost nominalizat să oficieze atât la Campionatul European de fotbal găzduit în urmă cu o lună de Franţa, cât şi la Olimpiadă.
În acest sezon, asistentul sucevean s-a aflat la linie şi în alte partide importante, cum ar fi Manchester City – Dinamo Kiev, din optimile de finală ale Champions League, Dinamo Zagreb – Arsenal, Şahtior Doneţk – Malmo şi Benfica – Atletico Madrid, din grupele Champions League, Tottenham – Fiorentina, din şaisprezecimile Europa League, precum şi la două meciuri din preliminariile Euro 2016, Georgia – Scoţia şi Macedonia – Ucraina.
În vârstă de 40 de ani, pe care i-a împlinit pe data de 7 martie, Sebastian Gheorghe a început arbitrajul încă din perioada adolescenţei, la îndemnul tatălui său, Constantin Gheorghe, şi el fost purtător al ecusonului FIFA. Sebi a debutat în Liga I în urmă cu 10 ani, cu prilejul unui meci între Gloria Bistriţa şi Sportul Studenţesc Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava