Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent încheiatele Campionate Naţionale de tir sportiv, categoria puşcă glonţ, pentru juniori şi seniori au prilejuit o comportare deosebită pentru sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Suceava, antrenaţi de Ștefan Buiucliu. În urma unei prestaţii foarte bune, sportivii de la CSM Suceava au reuşit să câştige patru medalii de bronz la aceste naţionale, în sezonul de glonţ, CSM Suceava obţinând în total 19 medalii.
În competiţia rezervată juniorilor ce s-a desfăşurat la Poligonul „Iosif Sârbu” din Bucureşti, echipa CSM Suceava formată din Marius Zelici, Cristian Bida şi Ionuţ Slabu a reuşit să câştige medalia de bronz în toate cele patru probe olimpice, 60 de focuri culcat, 3 poziţii x40 focuri, 40 focuri picioare şi 40 focuri genunchi. În competiţia seniorilor, tiriştii suceveni au participat cu echipa formată din Ștefan Văculişteanu, Cristian Bida şi Marius Zelici doar în proba 60 de focuri culcat la seniori, ocupând locul patru după Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Politehnica Iaşi. Din păcate, cel mai bun sportiv al secţiei, Iulian Andriescu, a avut probleme medicale şi nu a putut trage în competiţia seniorilor, el fiind component al lotului naţional de tineret al României.
„Sunt rezultate foarte bune, în condiţiile în care nivelul a fost unul foarte ridicat, cu mai multe recorduri naţionale doborâte, dar şi cluburi mari care nu s-au calificat în finale. Din păcate nu l-am putut avea pe cel mai bun trăgător, cu ajutorul căruia sigur luam o medalie şi la seniori. A fost un sezon bun pentru secţia noastră, în care am câştigat un număr total de 19 medalii naţionale. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava, fără sprijinul cărora ar fi fost imposibil să ajungem la acest nivel de participare şi rezultate, Federaţiei Române de Tir Sportiv, conducerii CSM Suceava şi firmei Carabina.ro, care ne sprijină constant”, a explicat antrenorul secţiei de tir sportiv de la CSM Suceava, Ștefan Buiucliu.
În luna octombrie, tiriştii din judeţ vor începe un nou sezon, de această dată cel al competiţiilor naţionale de puşcă şi pistol cu aer comprimat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava