Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 4 iunie ora 20:25, lucratorii Sectiei 4 Poliție Rurala Gălănești, în timp ce executau activități specifice de serviciu pe raza comunei Putna au depistat un vehiculul care circula pe drumul comunal Sihastria Putnei, fiind condus de către un bărbat de 20 ani din Moldovița. Vehiculul transporta lemn de foc specia fag, fără aviz de       însoțire.

Față de cele constatate, mijlocul de transport a fostl însotit de catre echipajul de politie la depozitul „FPL Putna” apartinand Ocolului Putna, unde cu spijinul personalului silvic, s-a procedat la inventarierea materialului lemnos transportat ilegal, rezultand o cantitate totala de 1,02 mc ,,lemn foc fag” .

Șoferul a fost sancționat contravențional conform art. 19 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Totodata, cu ocazia verificării autovehiculului s-a constatat faptul ca are l.T.P. expirată și nu deține o poliță de asigurare RCA valabilă, motiv pentru care s-a procedat la sancționarea contraventionala și retinerea placutelor de    înmatriculare și a certificatului vehiculului, acesta fiind indisponibilizat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava