Concert pascal
MOPAN Suceava

Profesorii de liceu din Siret au fost invitați de către primarul  Adrian Popoiu să viziteze noile investiții educaționale finalizate de curând de echipa din primărie. ”Turul ghidat la Centru Educațional și Parcul Științific și Tehnologic a oferit participanților ocazia de a cunoaște mai bine facilitățile și tehnologiile avansate disponibile în Siret, precum și modalități prin care acestea pot fi integrate în programele educaționale”, a spus Popoiu.

Este vorba de : sală de conferințe, instruiri, lecții deschise, cercuri pedagogice cu o capacitate de 100 de locuri; săli de ateliere de lucru de aprox. 24 de locuri; săli de întâlniri și ședințe de 10-15 locuri; sală expozițională; 29 de locuri de cazare pentru elevii participanți la concursuri, olimpiade, competiții sportive; sală de lupte greco-romane și sală de antrenamente cu aparate sportive performante; teren de sport acoperit; peste 150 de echipamente IT, precum calculatoare, laptopuri, table interactive, videoproiectoare și ecrane de mari dimensiuni potrivite pentru elevii și tinerii implicați în diverse examene / competiții și concursuri de profil informatic.

”Profesorii s-au arătat impresionați de resursele disponibile deoarece au acum ocazia de a descoperi noi metode interactive și inovatoare de predare, care pot completa lecțiile din clasă și îmbogăți experiența de învățare a elevilor.  Am purtat discuții foarte aplicate cu ei și deja avem câteva idei care vor îmbunătăți simțitor actul educațional la noi în zonă. În curând vom avea discuții similare și cu profesorii de la școala gimnazială, dar și alți profesioniști interesați de domeniul educației”, a mai spus Adrian Popoiu.

Tur ghidat pentru profesorii din Siret la Centrul Educațional și Parcul Științific și Tehnologic. Popoiu: ”Profesorii de liceu au descoperit noile facilități educaționale din Siret (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava