Concert pascal
MOPAN Suceava

Salvatorii Detașamentului de pompieri Suceava au intervenit noaptea trecută cu o autospecială de intervenție și o autoșenilată pentru gestionarea unei situații de urgență generată de ninsori și viscol, pe raza comunei Fântânele.

Anterior, un echipaj, cu medic, al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava, s-a deplasat spre un caz medical, în satul Slobozia, comuna Fântânele, unde o tânără mamă, în vârstă de 21 de ani, a solicitat asistență de specialitate pentru băiețelul ei, în vârstă de 1 an și 7 luni. Micuțul avea afecțiuni respiratorii și necesita transportul la o unitate spitalicească.

Potrivit ISU Suceava, echipajul SAJ a ajuns în apropierea comunei Fântânele, dar, din cauza drumului blocat de suluri de zăpadă viscolită, nu au putut înainta către caz. Imediat, din Dispeceratul comun ISU-SAJ, s-a dispus trimiterea de urgență la fața locului a unei echipe de pompieri salvatori.

Echipajul militarilor a ajuns în zona blocată, unde li s-a alăturat medicul SAJ, după care, și-au continuat drumul cu ajutorul autoșenilatei, către cei doi pacienți.

Salvatorii au parcurs aproximativ 8 kilometri prin zăpada viscolită, până la mamă și fiu, la domiciliul acestora din localitatea Slobozia. I-au preluat și i-au transportat în siguranță la ambulanța SAJ.

Ulterior, cei doi au fost preluați de cadrele medicale și au început transportul către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, misiunea salvatorilor încheindu-se cu succes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava