Concert pascal
MOPAN Suceava

Un enoriaș mai cârcotaș îi cere arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic,  să explice de ce este corect ca lumea să se închine veșmintelor Sfinților ca la sfintele icoane. „Dacă îmi puteți explica dacă este corect să ne închinăm veșmintelor Sfinților ca sfintelor icoane, veșminte ca papucei, pernuțe, haine etc.? Brâul Maicii Domnului cred că este altceva. Știu că atingerea lor aduce vindecări, dar nu știu și nu pot înțelege închinarea la veșminte, căci ar fi tare multe veșminte care s-au atins de sfinți.

”În Faptele Apostolilor se spune că până și umbra lui Petru era tămăduitoare (5, 15); iar despre Sfântul Pavel, că până și șorturile pe care le purta erau făcătoare de minuni (Faptele Apostolilor 19, 12). Rămâne ca dumneavoastră să vă hotărâți dacă merită să cinstiți obiectele purtate de sfinți sau de oameni cu viață sfântă sau nu”, a răspuns IPS Calinic.

 

Un enoriaș mai cârcotaș îi cere IPS Calinic să explice de ce este corect ca lumea să se închine veșmintelor Sfinților ca la sfintele icoane, 7.4 out of 10 based on 7 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (7 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava