Concert pascal
MOPAN Suceava

Inelul de logodnă este una dintre bijuteriile cu o valoare sentimentală inestimabilă pentru femeile ce urmează să devină mireasă. Celebritățile au optat pentru stiluri inedite în ceea ce privește inelul primit de la jumătatea lor, bărbați celebri cu dare de mână. Click! Îți prezintă cum arată și cât a costat inelul de logodnă al unor vedete precum Kate Middleton, Blake Lively, Megan Fox sau Lady Gaga.

Megan Fox și logodnicul ei Machine Gun Kelly sunt extrem de îndrăgostiți. Artistul a ținut să demonstreze că are intenții serioase cu frumoasa actriță atunci când a cerut în căsătorie așa că i-a dăruit un inel pe măsură. Machine Gun Kelly a apelat la bijutierul vedetelor de la Hollywood, Stephen Webster, pentru a crea un inel de logodnă în stil „Toi et Moi” (n.r. trad. franceză: «Tu și eu») din două pietre, smarald și diamant, tăiate în formă de pară, și care, alăturate, formau o inimă stilizată. Piatra ei de naștere a lui Meghan Fox este un smarald, iar piatra de naștere alui MGK este un diamant, astfel că inelul în sine reprezintă „două jumătăți ale aceluiași suflet”.

Inelul primit de modelul Emily Ratajkowski de la fostul ei soț, Sebastian Bear- McClard a fost creat atât de ea cât și de partenerul ei de atunci.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vedetele-cu-cele-mai-fabuloase-inele-de-logodna-2220181.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava