Concert pascal
MOPAN Suceava

Noi, „Vestitorii Ajunului”, am pregătit pentru dumneavoastră o nouă colindă, intitulată ,,COLINDĂM TOT OMU’ BUN”.

Această perioadă e cea a cadourilor, a sufletelor blânde, a creștinilor! Luna aceasta, este cea mai importantă, deoarece, învățăm să fim mai buni unii cu alții, să dăruim zâmbete și mici atenții celor dragi!

Suntem un grup format din 9 elevi, ce studiem la COLEGIUL DE ARTĂ ,,CIPRIAN PORUMBESCU” din Suceava . De mult timp ne doream să facem o colindă, să fie doar a noastră…

Am stabilit împreună linia melodică și după am început sa scriu, eu, Iuliana Chirica, alături de  colegele mele Irina Tucaliuc, Ana-Maria Ciornei și Cristina Dorofteiesei, versurile.

Orchestrația și linia melodica ii aparține colegului nostru George Dumitriu, vioara este interpretată de către Luca Gabriel Morar, Cătălin Marcian -trompetă, Cosmin Croitor- fluier și saxofon și  Mario Pentilescu – clarinet.

Dupa multe repetiții, ne-am simțit pregătiți să înregistrăm…. După ce am primit înregistrarea, am fost să filmam într-un cadru de vis, un peisaj de nedescris, pe muntele Rarău!

Pe aceasta cale, dorim sa le multumim unor oameni extraordinari, care ne-au ajutat ca totul să fie perfect, atât pe partea sunetului cât și pe partea videoclipului! Florin Pastor a avut grijă să sune totul perfect, iar Dodo Visuals să avem cea mai bună claritate și cel mai frumos videoclip!

După mult timp de munca, ne-am arătat nouă că visele devin realitate când lupți și muncești pentru ele! În încheiere, vă dorim din suflet, noi, Vestitorii Ajunului, sărbători binecuvântate, casele dumneavoastră să fie pline de dragoste, sănătate și împliniri sufletești!

 

Iuliana Chirica

elevă a Colegiului de Artă Ciprian Porumbescu Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava