Concert pascal
MOPAN Suceava

Vicepreședinții liberali ai Consiliului Județean Suceava, Vasile Tofan și Niculai Barbă, au promis sprijin din partea administrației județene pentru ca Târgul Mărului de la Fălticeni să aibă și o mai mare amploare. Cei doi, alături de parlamentarii liberali suceveni Constantin Daniel Cadariu și Bogdan Gheorghiu, au vizitat duminică standurilor producătorilor prezenți la ediția de anul acesta a Târgului Mărului de la Fălticeni. Alături de aceștia a fost și primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, care a precizat că „este datoria noastră firească să promovăm pomicultorii și produsele noastre tradiționale. Adresez din nou invitația de a cumpăra produse românești, produse bune, produse din zona Fălticeni pentru că așa cum se vede sunt cele mai bune, frumoase și sănătoase”.

Fost primar al municipiului Fălticeni, actualul vicepreședintele al CJ Suceava, Vasile Tofan, a ținut să precizeze că îl bucură faptul că acest târg a evoluat frumos de la primele ediții pe care le-a organizat. „Ca inițiator al primelor ediții mă bucură că acest târg a devenit deja o tradiție. Se dovedește faptul că pomicultura, cultura mărului din zona Fălticeniului și segmentul privat au evoluat foarte mult în ultimii ani. Din păcate statul român a rămas un pic restant prin pârghiile prin care ar trebui să susțină acest segment. Să sperăm că lucrurile vor merge spre bine și că de la an la an acest târg va prinde și mai mare amploare”, a spus Vasile Tofan.

La rândul său, Niculai Barbă, a ținut să evidențieze faptul că ediția de anul acesta are loc într-un context cu totul aparte, având în vedere că municipiul Fălticeni a fost invitat și face parte din organizația de Management a Destinației „Bucovina”, prima și singura structură de acest fel înființată în țară. „Felicit producătorii și organizatorii, iar CJ Suceava este partener în organizarea târgului de aici. Producătorii din zona Fălticeniului au fost prezenți și la Târgul de Toamnă Produs în Bucovina, cel mai mare târg pe care îl organizează județul Suceava și sper să îi regăsim peste tot. Este o preocupare permanentă a noastră de a asigura sprijin pentru producători și lucrul acesta îl putem face prin a încuraja consumul merelor din această zonă. Dar sigur că este loc și pentru mai mult sprijin pentru acești producători”, a precizat Niculai Barbă. El a adăugat că zona Fălticeni urmează să fi promovată și la Târgul de Turism al României de la București, care va avea loc în această toamnă.

Vicepreședinții liberali ai Consiliului Județean Suceava promit sprijin pentru ca Târgul Mărului de la Fălticeni să aibă și o mai mare amploare (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava