Peste 50 de poliţişti de ordine publică, judiciarişti, poliţişti rutieri şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au desfăşurat o amplă acţiune de identificare, localizare şi capturare a două persoane bănuite de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Suceava.
Poliţiştii programaţi în serviciu, dar şi forţe suplimentare chemate în regim de urgenţă de la domiciliu au reuşit în doar trei ore să îi captureze pe cei doi bărbaţi care au tâlhărit o femeie într-o scară de bloc, predându-i ulterior structurilor de poliţie judiciară dintr-un judeţ vecin pentru documentarea unor cauze aflate în lucru.
În cursul zilei de vineri, ora 19:26, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin „112” cu privire la faptul că o femeie de 59 de ani, din municipiul Suceava, a fost agresată în casa scării blocului unde locuiește şi deposedată de poșeta cu bani și documente.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce urca scările blocului unde locuiește, victima a fost deposedată prin violență de poșetă de doi tineri necunoscuți, deși accesul în imobil se face prin intermediul interfonului.
În cauză s-au constituit de urgență mai multe echipe operative formate din polițiști ai Secției Burdujeni, Biroului de Investigații Criminale, Biroului de Ordine Publică și Biroului Rutier, care, în cooperare cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Suceava, au procedat la efectuarea de activități specifice de cercetare și investigative pe raza municipiului, ocazie cu care, la intersecția străzilor Calea Unirii cu strada Bujorilor din municipiul Suceava, cei doi suspecți au fost identificați, ca fiind un tânăr de 24 de ani și celălalt de 28 de ani, ambii din județul Botoșani, asupra cărora au fost găsite bunurile sustrase de la victimă.
Cei doi suspecți au fost conduși la sediul poliției, cercetările fiind continuate pentru comiterii infracțiunii de „tâlhărie calificată” și stabilirea întregii activități infracționale a acestora.
După audierea acestora şi asigurarea materialului probator, cei doi au fost preluaţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Botoşani, bărbaţii fiind bănuiţi de comiterea mai multor tâlhării pe raza judeţului vecin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava