Concert pascal
MOPAN Suceava

Ana Maria Otvos, sexy luptătoarea de la Exatlon 2018, a făcut o mărturisire de senzație pentru Click!. Ana este fan Marian Drăgulescu la actualul sezon de la Survior și asta pentru că a fost îndrăgostită lulea de micuțul luptător. Amorul pe nevăzute a durat cam trei ani, asta până când Ana a dat cu ochii de Marian Drăgulescu. Luptătoarea a rămas dezamăgită de statura sportivului ei favorit.

Ana Maria Otvos a făcut parte din echipa Războinicilor la Exatlon România, sezonul 2, ediție difuzată de Kanal D! Ana este campioană multiplă națională si dublu medaliată europeană la lupte libere. Luptătoarea a avut un parcurs impresionant și a ieșit accidentată la umăr din competiție, în decembrie 2018.

Ana a mărturisit, pentru Click!, că a fost chiar îndrăgostită lulea într-o perioadă de campionul Marian Drăgulescu. „Sunt indulgentă când mă uit la ei. Știu ce înseamnă să fii acolo. Este foarte greu să stai nemâncat, să nu poți sa dormi. N-am favoriți. Marian Drăgulescu a fost favoritul meu de când eram mică. Pot să spun că am fost îndrăgostită vreo trei ani de zile de el până ne-am văzut la 23 august la stadion, la o vizită medicală. Trebuia să plec eu la Campionatul Mondial și el tot așa.

Am văzut cât este de mic de înălțime și i-am și zis: «atât de îndrăgostită am fost de tine, dar îmi vii până la cot!» Acolo a rămas toată dragostea mea pentru el. Îmi place foarte tare cum se descurca. Nu mă impresionează pentru că mă așteptam. Un sportiv de performanță se vede în orice loc l-ai duce”, a declarat Oana, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ana-maria-otvos-razboinica-de-la-exatlon-am-590093.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava