Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala „Ioan Soter” din cadrul CSNB „Lia Manoliu” din București a găzduit de curând etapa finală a Campionatelor Naționale de Seniori și Tineret, competiție care a adunat la start cei mai valoroși atleți români ai momentului din România.

Un concurs foarte bun a reușit Claudia Ionela Costiuc, sportivă pregătită de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei, care a cucerit argintul în proba de 800 de metri și bronzul în cea de 1.500 de metri la tineret. Alți doi sportivi dorneni, este vorba de Alexandru Prâsneac și Robert Kore, s-au clasat, în ordine, pe pozițiile 5 și 6 în cursa masculină de 800 de metri pentru tineret.

Lista laureaților cuprinde și trei atlete sucevene, care au punctat în întrecerile de tineret. Mădălina Elena Sîrbu a cucerit medalia de aur în proba de 3.000 de metri, în vreme ce colega sa de la CSM Suceava-CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Talida Sfarghiu, a luat argintul la 1.500 și bronzul la 800 de metri, spre bucuria antrenoarei Erzilia Țîmpău. Foarte aproape de podium s-a situat și Antonia Gabriela Bodnariuc, care a sosit a patra în cursa de 800 de metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava