Concert pascal
MOPAN Suceava

Carmen de la Sălciua nu a stat mult pe gânduri și a reacționat după mama lui Culiță Sterp, fostul soț al artistei, a făcut câteva afirmații care nu i-au mers deloc la inimă vedetei, notează click.ro.

La scurtă vreme după ce Carmen de la Sălciua a dezvăluit că și-a unit destinele cu Marian Corcheș, mama lui Culiță Sterp a pus la îndoială rezistența căsătoriei pe care tocmai a început-o fosta sa noră. Geta Sterp s-a legat de faptul că artista a fost măritată cu fiul ei doar pentru un an de zile, așa că se întreabă cât va rezista Carmen de la Sălciua în noul mariaj.

Cunoscuta artistă a taxat-o imediat pe mama Geta. Vedeta a postat un mesaj în mediul online, preluând un text al scriitoarei Irina Binder.

„M-a întrebat cineva de ce nu mă opresc să arunc cu pietre în câinii care mă latră (adică în cei care mă vorbesc de rău). Răspunsul meu este: pentru că nu mă tem de ei ca să simt nevoia să mă apăr. Și pentru că eu nu lupt cu cei mai slabi decât mine. Eu știu că, de obicei, câinii îi latră doar pe cei pe care nu îi cunosc sau pe cei de care se tem.”, este parte din mesajul pe care Carmen de la Sălciua l-a postat pe pagina sa personală de Instagram.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/carmen-de-la-salciua-atac-fara-precedent-la-mama-2214294.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava