Concert pascal
MOPAN Suceava

Marcel Pavel, figura emblematică a muzicii românești, a stârnit mereu interesul publicului nu doar prin vocea sa puternică, ci și prin viața sa personală discretă. De-a lungul unei cariere impresionante, care se întinde pe peste trei decenii, artistul a păstrat un mister în jurul etniei sale, refuzând să vorbească despre originile sale. Cu toate acestea, un discurs controversat al violonistului Mădălin Voicu din 2009 a adus la lumină speculații legate de etnia celebrului tenor, notează click.ro.

Într-un eveniment despre minoritatea romilor din România, Mădălin Voicu a enumerat personalități publice marcante ale acestei etnii, menționându-l și pe Marcel Pavel printre acestea. Cu toate acestea, artistul nu a comentat niciodată despre acest aspect al vieții sale personale și a preferat să își păstreze intimitatea.

Cu toate că nu a vorbit despre originile sale, Marcel Pavel nu a ezitat să aducă omagiu muzicii țigănești, interpretând melodii autentice pe marile scene ale României alături de trupe consacrate. Acest gest a reflectat deschiderea sa către diversitatea culturală și muzicală, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ce-etnie-are-de-fapt-marcel-pavel-detaliul-mai-2324970.html

Ce etnie are, de fapt, Marcel Pavel. Detaliul mai puțin cunoscut despre celebrul artist, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava