Concert pascal
MOPAN Suceava

Charlene de Monaco, cunoscută drept un simbol al eleganței și al rafinamentului, a avut o altă apariție superbă, care i-a lăsat pe toți mască. Prințesa a îmbrăcat o ținută memorabilă, creată de celebra casă de modă Louis Vuitton, la evenimentul de inaugurare a Apartamentelor Regale, o zonă deschisă vizitatorilor după ani de renovare, notează click.ro.

Prințesa Charlene a vizitat la data de 11 iulie, Apartamentele Regale, care au fost complet renovate precum și frescele care decorează o fabuloasă arcadă cunoscută drept Galeria lui Hercule.

Pentru acest eveniment, Prințesa Charlene a optat pentu o ținută casual, de la brandul Louis Vuitton, compusă dintr-o tunică neagră fără mâneci, cu guler ce acoperă întreg gâtul și o curea de culoare bej, ce-i acentuează silueta silfidă. În partea de jos Charlene a ales o pereche de pantaloni largi, dintr-un material foarte subțire, de culoare bej, iar întreaga ținută a fost accesorizată cu o pereche de tocuri de culoare neagră.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/charlene-de-monaco-divina-jacheta-louis-vuitton-640567.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava