Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezonul de toamnă în Liga a III-a s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, după disputarea partidelor din runda cu numărul 15. Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți au avut evoluții foarte bune și ocupă primele două locuri în ierarhia Seriei I, în vreme ce Șomuz Fălticeni este poziționată abia a șaptea.

Cel mai bun marcator al echipei pregătite de Dorin Goian este atacantul nigerian Chika Odoh, care a marcat șase goluri în această primă parte a sezonului competițional 2022-2023. Pe locul secund se află Daniel Muntean și Marius Filip, care au punctat de câte cinci ori.

Clasamentul golgeterilor seriei I a Ligii a III-a este condus de Patrick Petre, de la Ceahlăul Piatra Neamț, care a înscris 7 goluri din acțiune și alte 3 din lovituri de la 11 metri, urmat de Ionel Stoian, atacantul Bucovinei Rădăuți, care a punctat în total de 8 ori, două dintre aceste reușite fiind marcate din penaltiuri. În continuarea topului găsim un alt rădăuțean, este vorba de playmaker-ul Radu Ungurianu, cu 7 goluri marcate, performanță izbutită de alți doi fotbaliști, Alexandru Corban (CSM Bacău) și Valentin Hagiu (Rapid Brodoc).

Alături în clasamentul golgheterilor seriei I a Ligii a III-a se mai află și Alexandru Aftanache de la Bucovina Rădăuți, Bogdan Melinte (Viitorul Darabani), Răzvan Pîntea (Ceahlăul Piatra Neamț), Franck Tchassem (Știința Miroslava), precum și fostul internațional de juniori sucevean Sebastian Nechita, care evoluează în prezent sub formă de împrumut la Dante, el aparținând de FC Botoșani.

Chika Odoh, cel mai bun marcator al Forestei Suceava în acest sezon competițional, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava