Concert pascal
MOPAN Suceava

CSM Dorna Vatra Dornei a participat la finele săptămânii trecute la turneul final al Campionatului Naţional de minifotbal care s-a desfăşurat la Arad. Calificată printre cele mai bune 16 echipe din România, gruparea susţinută de Ionică Spânache şi Remus Cârlan a avut un parcurs excelent, păierzând la „mustaţă” titlul naţional în urma loviturilor de departajare în faţa formaţiei Juventus Sibiu.
În grupă, CSM Dorna Vatra Dornei a câştigat cu 5-0 partida cu River Plate Bistriţa şi cu 2-1 meciul cu Tanzmannshaft Bucureşti şi a cedat la penaltiuri cu 3-4 disputa cu Marcă Înregistrată Sibiu.
În sferturile de finală echipa dorneană a învins cu 2-1 formaţia EON Iaşi şi apoi în semifinale cu acelaşi scor gruparea AEM Timişoara. În finală, CSM Dorna Vatra Dornei a întâlnit campioană de acum doi ani, Juventus Sibiu. La capătul timpului regulamentar scorul a fost 1-1, însă la loviturile de la 7 metri sibienii s-au impus cu 5-4.
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional, Dorna Vatra Dornei a iniţiat un parteneriat cu echipa Design Construct Braşov, de unde a transferat cei mai buni jucători. Dorna se va baza la turneul final pe următorul lot: Radu Burciu, Cosmin Crăciun, Eusebio Iacob, Liviu Oprea, Dragoş Popescu, Răzvan Radu, Bogdan Rădulescu, Robert Sala, Liviu Şerban, Stelian Slabu, Ciprian Ursu şi Toma Vincene. Antrenori: Dan Grigorean şi Cristin Grigorean.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava