• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La finele săptămânii, la București s-a disputat meciul din cadrul etapei a V-a a seriei est de volei masculin dintre formația locală Rapid și CSM Suceava. La capătul unei partide modeste făcute de gruparea suceveană, gazdele s-au impus cu 3-1 (11,-22,20,26).
”Am făcut un meci slab, presărat cu o sumedenie de erori banale, de serviciu, de preluare și atac. Mai mult, în chiar primul set, pierdut la scor, s-a accidentat unul dintre jucătorii noștri de bază, Lucian Huțuleac și improvizațiile pe postul său nu au dat roade.
Am dat semne de revenire în setul al doilea, pe care l-am și câștigat, dar apoi am cedat setul al treilea după ce am condus clar. În ultimul set nu ne-am mai putut concentra pe final și am mai și fost ”ciupiți” de arbitru, bucureștean desigur.
Deocamdată acesta este potențialul nostru. Dacă vom elimina greșelile simple pe care le facem, putem să progresăm” a declarat a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Rapid București au evoluat: Sasu, Huțuleac, Gontariu, Mihuț, Pietraru, Giurcă, Lupuleasa, Orășanu, Amariei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava