Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii, la București s-a disputat meciul din cadrul etapei a V-a a seriei est de volei masculin dintre formația locală Rapid și CSM Suceava. La capătul unei partide modeste făcute de gruparea suceveană, gazdele s-au impus cu 3-1 (11,-22,20,26).
”Am făcut un meci slab, presărat cu o sumedenie de erori banale, de serviciu, de preluare și atac. Mai mult, în chiar primul set, pierdut la scor, s-a accidentat unul dintre jucătorii noștri de bază, Lucian Huțuleac și improvizațiile pe postul său nu au dat roade.
Am dat semne de revenire în setul al doilea, pe care l-am și câștigat, dar apoi am cedat setul al treilea după ce am condus clar. În ultimul set nu ne-am mai putut concentra pe final și am mai și fost ”ciupiți” de arbitru, bucureștean desigur.
Deocamdată acesta este potențialul nostru. Dacă vom elimina greșelile simple pe care le facem, putem să progresăm” a declarat a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.
Pentru CSM Suceava în partida cu Rapid București au evoluat: Sasu, Huțuleac, Gontariu, Mihuț, Pietraru, Giurcă, Lupuleasa, Orășanu, Amariei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava