Concert pascal
MOPAN Suceava

Cea mai îndrăgită trupă pentru copii se mărește! Click! a aflat în ecxclusivitate de la Mirela Retegan, alias „Tanti prezentatoarea”, că Gașca Zurli este pregătită să primească în sânul familiei un nou membru! Planurile sunt mari, iar viitorul se arată strălucit pentru trupa care bucură inimile a mii de copii din țară. În ciuda plecărilor a trei actori importanți din echipă, proiectul Zurli continuă fără probleme și se anunță proiecte tot mai strălucitoare. Mirela Retegan ne aduce vești minunate și face dezvăluiri emoționante într-un INTERVIU EXCLUSIV CLICK!.

Click!: După toate schimbările care au avut loc în echipă, pregătiți cumva și personaje noi?

Mirela Retegan: Zurli are 25 de personaje create în 17 ani, în acest timp, unele personaje au ieșit mai în față, altele au rămas în back up. Următorul personaj pe care o să îl creez o să apară la toamnă și se va numi Doctorița Inimioara! Îți spun în premieră și va fi un personaj care îi va împrieteni pe copii cu doctorul și cu toata procedura pe care ei trebuie să o accepte atunci când se îmbolnăvesc. O sa fie un spectacol nou, dar asta abia la toamnă.

Zurli nu s-a oprit nicio secundă, iar de mulți ani este într-o transformare continuă. Singurul meu gând este să îmi țin promisiunea față de ceea ce cred eu că este misiunea mea pe lumea aceasta, să fac copiii fericiți.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/gasca-zurli-va-avea-un-nou-personaj-mirela-2357381.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava