Concert pascal
MOPAN Suceava

Inspectoratul Teritorial pentru Situații de Urgență Suceava a transmis că pe fondul încălzirii temperaturii și al precipitațiilor abundente din ultima perioadă, începând din această dimineață și pe parcursul zilei mai multe formațiuni de gheață, de pe râurile Dornișoara, Teșna și Dorna, s-au pus în mișcare.

Astfel, s-au creat doua zone cu pod de gheata si aglomerare de ghețuri, una in apropiere de Podul Alunului (pe raza municipiului Vatra Dornei), iar a două la confluenta râurilor Teșna cu Dorna, în comuna Coșna.

Apa a ieșit din albia râului Dorna, pe mai multe terenuri virane, însă fără a pune în pericol construcțiile civile (case și anexe) ale cetățenilor.

„Zonele respective au fost monitorizate de către pompieri militari, lucrători ai SGA Suceava si membri ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgenta din zonele vizate. Aceste monitorizări vor fi continuate si in zilele următoare, urmând ca, daca situația o va impune, sa fie luate masuri de protejare a populației si a bunurilor materiale”, a informat ISU Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava