Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce a divorţat de pictoriţa Carmen Olteanu (39 de ani) cu care are doi băieţi, Mădălin Voicu (67 de ani) s-a mutat în casa care a aparţinut tatălui său, marele violonist Ion Voicu. Politicianul locuieşte acum cu mama lui, care are 88 de ani, dar şi cu actuala iubită, Adriana (45 de ani). Imobilul e un conac monument istoric evaluat de specialişti la peste 2 milioane de euro, potrivit click.ro.

Vila plină de tablouri scumpe şi alte obiecte de preţ a aparţinut bunicilor lui şi le-a fost confiscată de comunişti. După 1989, ei au reuşit să recupereze imobilul care a revenit în proprietatea marelui violonist Ion Voicu şi a soţiei lui, Maria Magdalena. Casa familiei Voicu este situată chiar pe lângă parcul care poartă numele regretatului violonist Ion Voicu, iar în prezent, seniorul Mădălin locuieşte acolo nu doar cu iubita, ci şi cu mama lui, doamna Maria Magdalena (88 de ani), mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-madalin-voicu-si-luat-iubita-si-s-mutat-la-mama-cum-arata-conacul-de-2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava