Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințesa de Wales, Kate Middleton (41 de ani), este cunoscută în întreaga lume pentru alegerile ei vestimentare impecabile. Oriunde merge, atrage toate privirile! Și, ceea ce mulți nu știu, este faptul că ea preferă să poarte aceleași rochii la mai multe evenimente sau apariții pe covorul roșu. Dar care este  motivul pentru care a decis să refolosească multe dintre ținutele sale?

Prințesa de Wales alege de multe ori să poarte aceleași rochii pentru marile evenimente la care participă. Dovada stă chiar în ultima apariție a acesteia pe covorul roșu în cadrul galei Bafta Awords, luna trecută. Kate Middleton a îmbrăcat aceeași rochie marca Alexander McQueen, creație ce a purtat-o și în anul 2019.

Totuși, de ce refolosește ținutele vestimentare? Ei bine, potrivit unei experte în regalitate și modă, Miranda Holder, se poate că hainele purtate să devină mai formale, în timp ce unele dintre accesorii sunt scose din ținută, dar nu complet, ci doar vor fi înlocuite cu altele. Iar acest mic detaliu se pare că schimbă cu totul look-ul. „Trebuie să repopularizăm purtarea ținutelor de mai multe ori și să eliminăm stigmatizarea. Sperăm că fanii ei vor lua acest indiciu drept inspirație și vor adopta aceeași abordare”, a declarat aceasta. Conform click.ro.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/motivul-pentru-care-kate-middleton-poarta-aceleasi-2254870.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava