Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, aflându-se în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, pe DJ 208 D din satul Mitocu Dragomirnei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, procedând la folosirea semnalelor acustice și luminoase, dar acesta nu a oprit, fiind ulterior blocat. Polițiștii s-au deplasat către autoturism, dar au observat o persoană de sex feminin la volanul autoturismului, iar persoană de sex bărbătesc care era inițial la volanul autoturismului a trecut pe bancheta din spate și emana halenă alcoolică. La volanul autoturimului a fost identificată o femeie, care nu deține permis de conducere, iar pe bancheta spate a fost identificat un bărbat, care emana halenă alcoolică.

Bărbatul a refuzat în mod repetat testarea cu aparatul etilotest și a fost condus la UPU Suceava, unde în prezența lucrătorilor de poliție și a cadrelor medicale a fost de acord cu prelevrarea mostrelor biologice în vederea stabilirii îmbibației alcoolice din sânge și cu examinarea medicală. Bărbatul a fost condus la sediul secției de Poliție Adâncata unde s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. de art. 336, alin. 1 din Codul penal, urmând a fi soluționat procedural de lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, bărbatul recunoscând în cele din urmă  că el a condus autoturismul fiind sub infleunța băuturilor alcoolice și totodată că a făcut schimb de locuri cu soția sa, în momentul opririi.

În continuarea cercetărilor și în urma investigațiilor efectuate de către lucrătorii de poliție din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata s-a stabilit faptul că bărbatul, are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice SUSPENDAT ca urmare a comiterii unei alte infracțiuni de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” faptă prev de art. 337 Cod Penal. Prin ordonanța din data de 29.09.2023, a organelor de cercetare penală ale poliției s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, prev. de art. 336 alin 1 Cod penal și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, polițiștii dispunând totodată reținerea șoferului pentru o perioada de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Prins băut la volan un tânăr din Mitocu Dragomirnei și-a folosit prietena drept paravan, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava