Concert pascal
MOPAN Suceava

La Suceava este în derulare o campanie de strîngere de jucării pentru 100 de copii de la cele doua grădiniţe arondate şcolii generale nr.6 din cartierul Burdujeni. Campania a fost iniţiată de Organizaţia Municipală a PSD. Secretara filialei, Iulia Fuior, a informat că jucăriile pot fi donate la sediul PSD, situat pe strada Meseriaşilor, din zona centrală a Sucevei.
„Cu siguranţă, fiecare are acasă un ursuleţ din pluş, o maşinuţă, un puzzle sau o carte de colorat care ne-au bucurat copilăria noatră sau a copiilor noştrii. Trăind în prezent, de aceste lucruşoare ne leagă doar amintiri plăcute. Depăşind aceste bariere ale timpului, printr-un gest de dărnicie, aceste jucării sau cărţi ar putea bucura alţi ochişori şi alte mânuţe curioase.
Bucuria celor mici stă, astfel, în mâinile noastre, ale celor care, printr-un simplu gest de omenie, ar putea aduce “surprizele” în grădiniţele unde banii nu au ajuns si pentru aceste simboluri ale copilarie. Pentru a fi de folos donatia, este bine ca jucariile sa fie in stare bună de functionare şi curate. Jucaria ar putea ajunge chiar la gradiniţa copilului tău”,

PSD Suceava a iniţiat o campanie de strângere de jucării, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava