Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de 10/11.12.2022, peste 30 de politiști au actionat în sistem integrat în Fălticeni, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, descurajarii și prevenirii faptelor antisociale, prevenirea consumului de substante interzise și creșterea gradului de siguranta publica, în general. Acțiunea a vizat și prevenirea și combaterea infractiunilor comise cu violenta și cre$terea gradului de siguranta rutiera; intensificarea activitatilor de prevenire și combatere a încălcarilor legislatiei penale, interzicerea comercializarii bauturilor alcoolice catre minori; verificarea situatiei minoșilor identificati  n obiectivele controlate.

Actiunea a fost coordonata de Serviciul Ordine Publica – IPJ Suceava, participand politi$ti din cadrul Politiei Municipiului Falticeni dar și luptatorii Serviciului Actiuni Speciale $i lucratori de jandarmi. De asemenea, la actiune au participat și politiști din cadrul BCCO Suceava.

Au fost verificate 6 sali de jocuri, 4  localuri de alimentatie publica (cluburi din municipiul Falticeni și comuna Preutești). În cadrul actiunii au fost legitimate 234 de persoane și au fost aplicate 4 sanctiuni în valoare de 13.500 lei, din care 4 la Legea 61/1991, în valoare de 3.500 lei.

De asemenea, în urma controlului la o sala de jocuri din municipiul Falticeni, politiștii au aplicat o sancțiune contravențională la OUG 28/1999 (obligativitatea utilizarii aparatelor de marcat electronice fiscale), în valoare de 10.000 lei și au dispus masura complementara de suspendare a activitatii și confiscarea sumelor de bani nefiscalizate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava