Concert pascal
MOPAN Suceava

Rugby Club Gura Humorului a reușit a doua victorie din Liga Națională de Rugby. Humorenii au avut o revenire de excepție și au învins în deplasare pe terenul celor de la CSU Alba Iulia.

A fost un meci foarte echilibrat, scorul la pauză fiind 10-10. În a doua repriză, când gazdele conduceau cu 13-10 și așteptau victoria, humorenii au egalat dintr-olovitură de pedeapsă, pentru ca apoi să dea ”lovitura” decisivă marcând eseu la ultima fază pentru 18-13.

Cum cele două echipe au sponsor comun, la final humorenii au primit și Cupa Tissot. Sponsorul a oferit câte un ceas de firmă celui mai bun jucător din fiecare echipă. De la RC Gura Humorului a primit ceasul Ioan Antonesei, care a intrat din postura de rezervă și a reușit să facă diferența pe final.

La Alba Iulia, pentru humoreni au înscris Cuciureanu și Antonesei (eseuri), plus lovituri de picior reușite de Nichitean și Daraban.

Pentru RC Gura Humorului urmează cu adevărat o perioadă de foc, cu trei meciuri în opt zile, toate cu echipe din fostul prim eșalon.

De partea celaltă, rugbiștii de la CSM Bucovina Suceava au avut parte de o deplasare infernală pe terenul multiplei campioane Știința Baia Mare. Suceveniii au cedat în fața profesioniștilor cu 0-95. Așa cum am menționat de fiecare dată actualul format al Ligii Naționale de rugby este unul care amestecă profesioniștii cu amatorii, lucru greșit șI periculos.

Sucevenii vor încheia prima parte a Ligii Naționale, sâmbătă, 4 iunie, într-un alt meci dezechilibrat total, cu SCM Timișoara, pe terenul Unirea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava