Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul hollywoodian Sofia Vergara a mărturisit că machiajul îi dă încredere în ea.

Actrița în vârstă de 46 de ani – care este căsătorită cu Joe Manganiello – a spus că atunci când se coafează și se machiază, prinde mai multă încredere în ea.

„Aș vrea să vă răspund că atunci când mă trezesc și nu sunt machiată, dar nu! Cel mai bine mă simt când sunt coafată și machiată de profesioniști.”, a spus Sofia Vergara într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com, când a fost întrebată care sunt momentele în care se simte cel mai încrezătoare.

Sofia a mai spus, în cadrul aceluiași interviu acordat publicației ‘Entertainment Tonight’, că i se pare foarte important ca oamenii să fie înconjurați de oameni iubitori și buni. „Cred că este foarte important să fii mereu înconjurat de oameni pe care îi iubești și pe care îi placi, oameni alături de care te simți bine. Ador oamenii din familia mea, femeile din familia mea.”, a adăugat vedeta din ‘Modern Family’.

Mai mult, actrița a spus că prietenele și femeile din familia sa au fost sursa de inspirație pentru noua sa colecție de jeans. „Când mă gândeam la femeile care ar intra în Walmart pentru a cumpăra jeansii gândiți de mine, am realizat că știam deja toate modelele – familia mea. Am femei minunate în familie, dar toate sunt diferite și tututror le place să se îmbrace frumos. Unele sunt înalte, altele sunt foarte scunde, unele sunt foarte voluptoase, altele foarte slabe. Cunosc toate aceste femei cu trupuri diferite și cu mărimi diferite, așa că a fost foarte ușor să ajut la crearea unui model care să arate bine pe toate acele corpuri.”, a mai spus Sofia Vergara, conform ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava