Comenzi MOPAN Suceava
Galerie foto48 poze în acest set

Prezenţi şi la ediţia de anul acesta a Festivalului de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”, membrii trupei Hypnosis din Braşov le-au oferit sucevenilor şi turiştilor un spectacol de excepţie de lasere şi foc. După un spectacol cu foc oferit de trupa suceveană „Ordinul Solomonarilor” şanţul Cetăţeii de Scaun le-a aparţinut în totalitate talentaţilor componenţi ai trupei Hypnosis.

Pentru sâmbătă seara, spectacolul pregătit s-a intitulat „Industrial Age of Delight”. În faţa unui public extrem de numeros, trupa Hypnosis a oferit un spectacol de excepţie spectacolul cu foc fiind completat cu magnifice proiecţii de lasere care au luminat şanţul cetăţii.


În ultima zi a festivalului, duminică, trupa Hypnosis a pregătit spectacolul „Vampiria”, mai spectaculos în comparaţie cu celelalte. Înainte de trupa Hypnosis, în şanţul cetăţii a avut loc un alt spectacol cu focuri, intitulat „Penumbra”, oferit publicului de Ordinul Solomonarilor.
Festivalul Medieval de la Suceava s-a încheiat cu spectacolul cu foc şi videoproiecţiile prezentate de Ordinul Cavalerilor argotici (Artgotica).

Spectacolul de foc şi lasere al trupei Hypnosis a încântat din nou publicul de la Festivalul Medieval din Suceava, 7.8 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava