Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 18 februarie 2023, la ora 12:10, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că la locuința sa are un conflict cu unchiul său.

Potrivit Poliției Suceava, cu o zi înainte, pe 17 februarie 2023, unchiul apelantului a venit în vizită la sora sa, bărbatul locuind împreună cu aceasta. După ce a avut mai multe discuții contradictorii cu mai mulți membrii ai familiei, bărbatul care a venit în vizită l-a lovit pe nepotul său. Totodată, acesta l-a amenințat pe nepot dar și pe membrii familiei acestuia cu acte de violență.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent pentru integritatea victimei, aceasta solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Împotriva agresorului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile.

În cauză se efectuează verificări cu privire la  săvârșirea infracțiunilor de ”violență în familie”, faptă prevăzută de art. 199 comb. cu art. 193 alin. (1) rap. la art. 177 alin. (1) lit. b)  din Codul Penal și ,,amenințare”, faptă prev. şi ped. de art. 206, alin.1 din Codul Penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava