Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Dana Roba (31 de ani) și Daniel Balaciu au ajuns dușmani de moarte! Neînțelegerile dintre ei, din ultima perioadă, l-au făcut pe bărbat, în urmă cu câteva săptămâni, să recurgă la un gest necugetat. Într-un moment de furie, bărbatul a bătut-o până a lăsat-o într-o baltă de sânge, iar Dana Roba a avut nevoie de o operație urgentă pe creier, notează click.ro.

Astfel că, acum, Daniel Balaciu, este după gratii, iar Dana își revine ușor – ușor! Timpul a trecut, însă chiar și așa se pare că lucrurile nu s-au liniștit deloc între cei doi, având în vedere că bărbatul i-a făcut, recent, plângere la poliție. O acuză pe Dana Roba de evaziune fiscală și de faptul că și-ar fi câștigat existența din videochat. „Am avut luna trecută foarte multe cliente. Am lucrat câte 10/12 ore pe zi și în total am făcut o sută șaptezeci de milioane…pe luna august. (…) Recent, Daniel, mi-a făcut plângere la poliție pentru evaziune fiscală, și că sunt prietenă cu interlopii. Așa a scris în plângere. El le-a spus polițiștilor că nu dădeam bon la fete.”, a declarat, Dana Roba, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-roba-pusa-la-zid-de-actualul-sot-mi-a-2296545.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava