Concert pascal
MOPAN Suceava

În perspectiva noului sezon competițional fotbalistic al județului Suceava, trei cluburi noi se vor înscrie în Liga a V-a, două în Liga a IV-a, iar alte șase în campionatele de copii și juniori. Cluburile ACS Carpatica Suceava, ACS Stejarii Dragomirnei și ACS Cetatea Baia au optat pentru înscrierea în Liga a V-a, în timp ce CS Bradul Putna și CS Șoimii Gura Humorului se vor înscrie în Liga a IV-a. La juniori, noutățile sunt: ACS Viitorul Solca, ACS Start Suceava, ACS Academia Mihai Roman, CS Vicovu de Sus, ACS Star Kids Gura Humorului și CS Gura Humorului.

“Asociația Județeană de Fotbal dorește ca în sezonul 2023-2024 să aibă o colaborare strânsă cu fiecare club sportiv. Este foarte important ca echipele să cunoască regulamentul AJF și vom încerca să le prezentăm tuturor modificările care intervin.

Ne bucurăm că există interes din partea comunităților din județ și vor apărea nume noi în campionatele județene ceea ce va avea un impact semnificativ în cadrul tuturor competițiilor. Sperăm ca la startul Ligii a IV-a să avem minim 14 cluburi, motiv pentru care va urma un proces de reomologare a terenurilor de fotbal din județ pentru echipele de Liga a IV-a.”, a transmis Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava