Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a primit distincția ”Crucea Patriarhală” din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. Este cea mai importantă distincție pentru un mirean pe care a primit-o cineva din județul Suceava și a fost conferită cu ocazia sfințirii Centrului Muzeal „Cazinoul Băilor” de la Vatra Dornei, ca recunoștință față de implicarea în realizarea acestui proiect și pentru întreg sprijinul acordat multiplelor parteneriate cu biserica. Medalia i-a fost înmînată de IPS Calinic. ”Îi mulțumim nuy numai pentru faptul că s-a implicat în lucrarea d eaici ci și pentru faptul că excelenșa sa susține cam toate proiectele la nivel de eparhie”, a spus arhiepiscopul Sucevei și Rpădăuților, IPS Calinic. ”Sunt emoționat pentru recunștința adusă de Biserica Ortodoxă Română, de Arhiepicopia Sucevei și Rădăuților, de Patriarhia Română. Mulțumesc pentru onoranta distincție pe care eu am primit-o și ca șef al administrației publice județene vreau să împart distincția cu concetățenii mei din acest județ”, a spus Flutur.

De precizat că purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, pr. Alexandru Sava a precizat că ordinul „Crucea Patriarhială” este cea mai înaltă distincție oferită de Patriarhia Română. „Este cea mai înaltă distincție a Bisericii Ortodoxe Române. Fiecare eparhie are propriul set de distincții, de ordine eparhiale, pentru cultură, pentru politic etc, însă Crucea Patriarhală este cel mai înalt ordin al Bisericii Ortodoxe Române. Printre mireni nu am cunoștință să o mai fi primit cineva în județul Suceava, însă sunt preoți și maici starețe care au primit acest ordin”, a spus pr. Alexandru Sava.

Președintele Flutur distins de către PF Daniel cu cel mai înalt ordin al Patriarhiei Române: ”Crucea Patriarhală”. ”Ca șef al administrației publice județene vreau să împart distincția cu concetățenii mei” (foto), 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava