Concert pascal
MOPAN Suceava

Warner Bros. şi Studiourile Amazon se află în discuţii cu reprezentanţii drepturilor de autor ale lui J.R.R. Tolkien, pentru a produce un serial de televiziune bazat pe romanele din seria ‘Stăpânul inelelor’, informează contactmusic.com.

Potrivit presei de peste ocean, nu există nicio garanţie că show-ul va ajunge pe micul ecran, dar este foarte clar faptul că franciza ‘Lord of The Rings’ este ceva ce Warner Bros. îşi doreşte foarte mult să aducă la viaţă în orice mod posibil.

Potrivit Deadline, Warner Bros Television a contactat şi Netflix şi HBO, dar Amazon este compania preferată pentru această colaborare. Jeff Bezos, directorul executiv al Amazon, este implicat personal în negocieri, potrivit Variety, deoarece îşi doreşte să înregistreze un succes global echivalent celui obţinut de serialul ‘Urzeala tronurilor/ Game of Thrones’.

Luna trecută, Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video, a demisionat, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală care au fost făcute la adresa lui de o producătoare. De asemenea, Roy Price a fost acuzat că a ignorat-o pe actriţa Rose McGowan când i-a spus că Harvey Weinstein a violat-o. Ea a mai spus că şeful de la Amazon, pe care nu l-a numit, a afirmat că violul „nu a fost dovedit”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava